Inden du forelsker dig i et tæppe

Inden du forelsker dig i et tæppe

Inden du forelsker dig i et tæppe, så husk på at lyse tæpper, gør rummet større, mens mørke tæpper har den modsatte effekt. Omvendt kan en enkelt indretning og masser af fri gulvplads sagtens bære en tæppeløsning med mere spræl i. Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg til væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer til dit hjem.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader.

Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Inden du forelsker dig i et tæppe, er her et godt eksempel på et lækkert væg til væg tæppe.

Oklahoma er et væg-til-væg tæppe produceret i 100% ren ny uld. Produktet er din garanti for et blødt underlag, som vil forblive pænt i mange år. Oklahomas tykke, vamsede løkkestruktur holder på fodvarmen og er også en effektiv akustisk hjælp i din bolig, hvor den er yderst velegnet i stuen og på værelset. Kollektionen fås i 5 ensfarvede eller melerede grå og beige nuancer.Det skandinaviske udtryk i tæppets konstruktion og materiale gør Oklahoma velegnet til den moderne og stilrene bolig.

     

Kom ud i forretningen på Hjortekærsvej 155 i Kgs. Lyngby og få professionel rådgivning til dit køb af dit væg til væg tæppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *