Indret dit sommerhus med naturen, designet direkte på stof.

Indret dit sommerhus med naturen, designet direkte på stof.

 Jeg bliver så fascineret, hver gang jeg kommer i forbindelse med et stykke stof, hvor jeg kan se der har været en dygtig designer ind over.

Det er så genialt at bruge naturen når der skal designes nye kreative ideer.

John Derian var for mig en ganske ukendt designer, indtil jeg kom i kontakt med hans vidunderlige kreationer på stof.

 

 

John Derian har gengivet naturen, lige fra skalddyr, fugle og blomster på stof, der kan bruges til Polstring af dine gamle møbler, syning af gardiner, puder, sengetøj, mm.

 

 

    

 

 

Jeg bliver aldrig træt af naturen, så det er nærliggende for mig at få set om min gamle symaskine kan blive støvet af, så jeg kan finde ud af  om den overhovedet virker, inden jeg får sat mig for godt til rette, med metervis af alle de skønne designer stoffer by John Derian.

Jeg har været inde på http://aulinhomeshop.dk/  og der fandt jeg en hel ny kollektion af Jonh Derians design Du kan se det her

Selvfølgelig har John Derian designet puder, der passer ind i den lækre stof kollektion. se dem her på siden

Skulle du som jeg få lyst til at sy nye lækre gardiner og sengetæpper, men ikke lige har tiden eller du har fundet ud af din gamle symaskine ikke virker, kan du altid kontakte Aulin på tlf. 45800300 og få yderlige info om syning af dine ønsker. Du kan også komme ud til os på Hjortekærsvej 155 i Lyngby og se alle stofferne live inden du beslutter dig til et af de lækre design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *